× Contactgegevens Tuunterstraat 39 7101 EE Winterswijk Telefoon 0543 - 53 18 98 E-mail: info@enervisie.com
HomeWie wij zijnReferentiesBIMPrestatieborgingWerken bij EnervisieContactgegevens
Wie wij zijn

Wie wij zijn

Wij zijn gespecialiseerd in de engineering en het ontwerpen van gebouwgebonden werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. Duurzaamheidsonderzoeken en energiescans zijn in veel gevallen een onlosmakelijk onderdeel van het ontwerpproces.
Ook behoort het begeleiden van het bouwproces tijdens de uitvoeringsfase tot de dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast worden met regelmaat inspecties en keuringen uitgevoerd van bestaande en nieuwe installaties.

Verder kunnen wij u na de oplevering van uw pand voorzien van alle gewenste advisering en ondersteuning bij de exploitatie van uw pand(en). Hiervoor kunt u terecht bij onze afdeling Prestatieborging & Beheer .

Onze bestekken worden volgens de STABU-systematiek geschreven. Indien u dit wenst kan hier uiteraard vanaf geweken worden.
Onze medewerkers hebben een installatietechnische achtergrond en hebben ruime ervaring binnen de installatietechniek.

Enervisie BV werkt onder de voorwaarden zoals vastgelegd in de DNR2011.

WERKTUIGBOUW:
Klimaatinstallaties (AC / CV)
Luchtbehandeling-installaties
Duurzame energie-oplossingen
Gebouwbeheer-systemen
Sanitaire installaties
Brandbestrijdingsinstallaties

ELEKTROTECHNIEK:
Licht-/kracht-installaties
Communicatie-installaties
Inbraakbeveiliging
Brandbeveiliging
ENERGIE-PRESTATIE:
BENG-berekeningen woningbouw en utiliteit.
EPA-U Energie Prestatie Advies Utiliteit.
EED Scans (Europese Energie-Efficiency scan)

Onze diensten

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een ruim begrip en wordt op veel verschillende manieren uitgelegd.
Hierbij ligt de nadruk veelal (enkel) op energie besparen, kosten verlagen en het verminderen van CO2 uitstoot, echter onze visie is dat ECHTE duurzaamheid pas wordt gerealiseerd als naast energie , CO2- uitstoot en de kosten ,ook het comfort, gebruiksgemak , behagelijkheid , en de gebruikerswensen volledig meegewogen worden in de ontwerpuitgangspunten.
Alleen dan is het mogelijk om gebouwen te ontwikkelen waar mensen zich voor een lange periode prettig voelen en wordt een echte langdurige duurzame omgeving gecreƫerd.
Duurzaamheid is dan ook veel meer dan enkel een ontwerpresultaat dat zich laat uitdrukken in een certificaat of een certificering.

Wij helpen u graag bij het ontwikkelen van nieuwe projecten of bij het renoveren of revitaliseren van uw bestaande gebouwen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.